Posts

Showing posts from May, 2016

Pillow talk

Istri : *megang hp instagraman* Yaaang... temenku si xxxx lagi liburan ke Californiaaaa!  aaakkkkkk enak amat Suami : *ambil hp istri* *matiin hp istri* Dah tidur sana!

REVISIT: Frenchie Bistro & Coffee

Image
(click here for my 1st visit review)


Back again with review from one of my favorite place near home. My last visit happened on evening and we just came for snacks, but i still order main course from for Little A from their kids menu selection.

Such an adorable presentation! they used snapper instead of dory for the battered fish. Bit chewy cos the skin still on.
Yes, it's mandatory to order their escargot! i guess you cant find a decent escargot at this low price anywhere else in Jakarta.
Crepes with orange sauce serves with your choice of ice cream (vanilla/chocolate/vanilla chips). I love this! sweet and fresh! but when i shared it on Path, one of my friend commented that once he felt disappointment with their crepes suzatte.
Their latte is absolutely my kind of latte. the bitterness just spot on for me so i didn't add any sugar.
For the second time, i am still in love with everything about them. Their food and beverages, their serene ambiance, and their friendly service. whenever…

Malang Trip Part 2

Image
OLAPITA! how's your long weekend gaeees? kita sekeluarga di jakarta-jakarta ajah.. sempet ke book sale di ICE yang awesome-nya pake BANGET. Walaupun gw salah timing (no choice baby!) ngantri kasir sampe 1.5jam tapi aku relaaaaaa.... Anyway, pas long weekend kemarin liat di timeline path ada temen gw yang lagi liburan ke Batu, Malang dan bikin gw terinspirasi buat nulis kesan pesan pas liburan kesana bulan januari kemaren... basi ya kak!  Setelah kunjungan ke Museum Angkut yang keren amat (ceritanya disini ya) kita lanjut ke hari kedua
DAY 2 : Jatim Park II FYI, Jatim Park I itu waterpark dan kita emang gak ada rencana kesana, nah Jatim Park II ini emang lagi naik daun karena didalamnya ada Batu Zoo. Selain Batu Zoo disini juga ada Eco Green Park (EGP)dan Museum Satwa. Itin yang di rekomendasikan adalah EGP yang pertama didatengin karena dia bukanya paling pagi. abis itu baru ke Batu Zoo dan Museum Satwa. Kita datengnya bisa dibilang udah kesiangan, jam 10 deh baru sampe. Dari parkiran s…

MAY!

Image
Welcoming May with happy mood cos my birthday is coming right up! *peluk pinata* Gak berasa banget ya tiba-tiba udah mau nambah umur lagi... berarti saatnya bikin postingan kayak gini lagi. Wishlist beybeh! 
Kalo tahun lalu kayaknya wish gw banyaaak banget.. sekarang sih enggak, mungkin karena MAret kemarin abis liburan.. jadi gak BM-an deh gw :p
Yang lagi gw pengen banget sih sebenernya cuman 3 ini ajah.



Nick and Norah's infinite playlist book (cos i love the movie SO FRIKKING MUCH), Modern Family Cookbook (cos... it's modern family, do i need to say more?) and book by Helen Ellis called American Housewife (cos reading a funny and sarcastic domesticity story is all i need)
Thinking about nice addition to my kitchen like this one

well, anything from Gypset also will be a hearty gift for me! and last one... i think i need a new watch. Terakhir beli jam itu kayaknya pas masih hamil deh, karena jam buat gw sekedar kebutuhan bukan kemauan jadi gw gak masalah sih bertahan pake jam gw yang…